Сума кубів двох виразів дорівнює добутку суми цих виразів на неповний квадрат їх різниці.

Варіанти відповідей:
  • (a - b)(a+b)= a2 - b2
  • a2 + 2ab + b2=(a + b)2
  • a3 - b3=(a - b)(a2 + ab + b2)
  • a3 + b3=(a + b)(a2 - ab + b2)

Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь

    • (a - b)(a+b)= a2 - b2
    • a2 + 2ab + b2=(a + b)2
    • a3 - b3=(a - b)(a2 + ab + b2)
    • a3 + b3=(a + b)(a2 - ab + b2)

На нашому сайті розміщено більше 600 000 відповідей на тести, використовуй пошук і знайти відповідь на потрібний тобі тест!

Оцените статью