Тест на тему "Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості."
- 1 як продукти харчування
- 2 у медицині й косметичній промисловості як розчинник, основа для мазей, кремів.
- 3 як сировина для виробництва мила, оліфи, фарб, замазок, лаків, емульсій, ґумових виробів.
- 4 у виробництві біопалива та корму для тварин
- 5 в техніці
Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь
Правильна відповідь виділена іншим кольором.
Якщо правильних відповідей декілька, то всі вони будуть виділені іншим кольором.
-
- 1 як продукти харчування
- 2 у медицині й косметичній промисловості як розчинник, основа для мазей, кремів.
- 3 як сировина для виробництва мила, оліфи, фарб, замазок, лаків, емульсій, ґумових виробів.
- 4 у виробництві біопалива та корму для тварин
- 5 в техніці