Тест на тему "Способи покращення якості продуктів. Як захистити себе від нітратів. (Урок здорового харчування № 2)"
- дозволяє за допомогою приладів, реактивів визначити хімічні, мікробіологічні властивості, енергетичну цінність.
- дозволяє за допомогою приладів, реактивів визначити фізичні, хімічні, мікробіологічні,фізіологічні властивості, енергетичну цінність.
Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь
Правильна відповідь виділена іншим кольором.
Якщо правильних відповідей декілька, то всі вони будуть виділені іншим кольором.
-
- дозволяє за допомогою приладів, реактивів визначити хімічні, мікробіологічні властивості, енергетичну цінність.
- дозволяє за допомогою приладів, реактивів визначити фізичні, хімічні, мікробіологічні,фізіологічні властивості, енергетичну цінність.