Тест на тему "Технологія виготовлення різних видів тіста"
- десертна страва, яку готують з протертих фруктів та ягід, збитих у піноподібну масу.
- паста що отримується з крупи шляхом перемішування її з водою та жирів.
- паста різної густоти, що отримується з борошна шляхом перемішування її з невеликою кількістю води та (інколи) жирів та інших речовин
Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь
Правильна відповідь виділена іншим кольором.
Якщо правильних відповідей декілька, то всі вони будуть виділені іншим кольором.
-
- десертна страва, яку готують з протертих фруктів та ягід, збитих у піноподібну масу.
- паста що отримується з крупи шляхом перемішування її з водою та жирів.
- паста різної густоти, що отримується з борошна шляхом перемішування її з невеликою кількістю води та (інколи) жирів та інших речовин