Тест на тему "Технологія приготування салатів"
- страва, що готується з різних сирих, запечених на грилі, відварених чи солених, маринованих продуктів.
- доповнення до м'ясних, рибних страв, наприклад (овочі, картопляне пюре, каші).
- заправна перша страва, яка являє собою переважно м'ясний, рибний або грибний відвар з овочами
Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь
Правильна відповідь виділена іншим кольором.
Якщо правильних відповідей декілька, то всі вони будуть виділені іншим кольором.
-
- страва, що готується з різних сирих, запечених на грилі, відварених чи солених, маринованих продуктів.
- доповнення до м'ясних, рибних страв, наприклад (овочі, картопляне пюре, каші).
- заправна перша страва, яка являє собою переважно м'ясний, рибний або грибний відвар з овочами