Тест на тему "Фізіолого-гігієнічна оцінка адекватності харчування за меню- розкладкою ч2"
- головним чином в продуктах тваринного походження
- головним чином в рослинних продуктах
- - в продуктах тваринних і рослинних рівною мірою
- головним чином в організмі людини (водорозчинні)
- головним чином в організмі людини (жиророзчинні).
Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь
Правильна відповідь виділена іншим кольором.
Якщо правильних відповідей декілька, то всі вони будуть виділені іншим кольором.
-
- головним чином в продуктах тваринного походження
- головним чином в рослинних продуктах
- - в продуктах тваринних і рослинних рівною мірою
- головним чином в організмі людини (водорозчинні)
- головним чином в організмі людини (жиророзчинні).