Тест на тему "Хімічний склад клітини (неоранічні сполуки,ліпіди,вуглеводи)"
- вуглеводи, які солодкі на смак, розчинні у воді, розщеплюються в організмі людини на дві молекули моносахаридів з утворенням із сахарози глюкози і фруктози, з лактози — глюкози і галактози, з мальтози — двох молекул глюкози
- прості вуглеводи, солодкі на смак і розчинні у воді,до них належать глюкоза, фруктоза і галактоза
- складні вуглеводи, утворені з багатьох молекул глюкози,до них належать крохмаль, глікоген, інулін, клітковина
- речовина, яка міститься у клітинному соку плодів і овочів,при варінні з цукром і кислотами пектин утворює драглі
Натисни на цю кнопку щоб побачити правильну відповідь
Правильна відповідь виділена іншим кольором.
Якщо правильних відповідей декілька, то всі вони будуть виділені іншим кольором.
-
- вуглеводи, які солодкі на смак, розчинні у воді, розщеплюються в організмі людини на дві молекули моносахаридів з утворенням із сахарози глюкози і фруктози, з лактози — глюкози і галактози, з мальтози — двох молекул глюкози
- прості вуглеводи, солодкі на смак і розчинні у воді,до них належать глюкоза, фруктоза і галактоза
- складні вуглеводи, утворені з багатьох молекул глюкози,до них належать крохмаль, глікоген, інулін, клітковина
- речовина, яка міститься у клітинному соку плодів і овочів,при варінні з цукром і кислотами пектин утворює драглі